Technische klusjesman/-vrouw (vrijwilliger)

Functieomschrijving

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks suïcides voorkomen kunnen worden als zelfmoord beter bespreekbaar wordt en de kennis rondom suïcidaliteit toeneemt. We groeien razend snel, en zijn op zoek naar een technische klusjesman/vrouw. 


De functie

113 Zelfmoordpreventie heeft haar kantoor in het prachtige AHTC gebouw vlakbij het AMC in Amsterdam. We zijn een snel groeiende organisatie en komen eigenlijk voortdurend handen tekort. Naast de ongeveer 100 medewerkers en 40 stagiaires zijn er ruim 80 vrijwilligers actief voor 113. De meeste van onze vrijwilligers werken in de hulplijn waarmee mensen met zelfmoordgedachten 24/7 contact kunnen opnemen.

 

Voor het klein onderhoud van het gebouw zoeken we een vrijwilliger die ons 1 a 2 dagen in de week (ongeveer 16 uur) kan ondersteunen. Denk aan het ophangen van een televisiescherm, het plaatsen van nieuwe bureaus, het repareren van een kapotte stoel of het schilderen van een wandje. We zijn op zoek naar een ervaren klusser met twee rechter handen, iemand die niet erg vindt om een pc aan te sluiten maar ook zijn handen er niet voor omdraait om even de plantjes water te geven.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een warm hart en een koel hoofd
  • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met IT 
  • Je bent handig met gereedschap 
  • Je bent 1 a 2 dagen in de week (ongeveer 16 uur) beschikbaar


Dit bieden wij:

  • Een prettige werkomgeving met leuke collega's
  • Veel vrijheid om je eigen werk in te delen
  • Een helpende hand waar nodig
  • Ruimte voor creativiteit en eigen initiatief 
  • Een vrijwilligersvergoeding conform CAO GGZ
  • Een volledige reiskostenvergoeding


113 Zelfmoordpreventie is als een van de vitale organisaties aangemerkt door de overheid. Jouw talenten en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je takenpakket stemmen we zo veel mogelijk af op jouw talenten en ambitie. We hebben een informele werksfeer en zijn goed bereikbaar is met het OV. Benieuwd waar je komt te werken? Bekijk ons kantoor eens op https://werkenbij.113.nl/


Nieuwsgierig?

Word je enthousiast van onze vacature? Solliciteer dan - voor 3 juni a.s. - via de button en upload je cv en (korte) motivatie. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Robin Costers, Manager IT,  op telefoonnummer 020-2053130. We maken graag kennis met je!