Teamleider Hulpverlening (32-36 uur pw)

Functieomschrijving

113 Zelfmoordpreventie streeft naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos overlijdt door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks honderden suïcides meer kunnen worden voorkómen wanneer zelfmoord beter bespreekbaar is en de zorg moderner en menselijker wordt georganiseerd. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen 24x7 en anoniem een beroep doen op ons online hulpaanbod met crisishulplijnen, online therapie en zelfhulpmodule. Dit aanbod wordt gerealiseerd door bevlogen professionals, vrijwilligers en stagiairs.

De functie

Je komt te werken in een gedreven en dynamische 24-uurs omgeving waar samenwerken van essentieel belang is voor een optimale dienstverlening. Afgelopen jaar deden 113.000 mensen een beroep op de crisishulp van 113, werden 12.500 behandelsessies gevolgd en werden duizenden mensen getraind. Je kent en doorleeft onze "stip aan de horizon". Van daaruit heb je een visie op leiderschap en inspireer en coach je jouw team en anderen in het licht van deze visie. Je stimuleert het team om samen te werken en zo gezamenlijke resultaten te halen en een bijdrage te leveren aan het waarmaken van onze ambities en dit alles met aandacht voor de veilige sfeer en gezond werkklimaat.  
Continue doorontwikkeling, professionaliseren en structureren van onze organisatie is je op het lijf geschreven. Je wordt ondersteund door GZ-psychologen die de inhoud en kwaliteit bewaken. Kortom, jij bent helemaal in je element als je samen met je team resultaten behaald! 


Wie ben jij?

· Je hebt een warm hart en een koel hoofd;

· Je bent een ervaren teamleider, die ervaring heeft met teams van 20-40 medewerkers aan te sturen en plezier heeft aan samenwerken om jouw team naar een hoger niveau te tillen;

· Je gaat proactief te werk neemt verantwoordelijkheid voor wat je doet en bent gericht op groei en ontwikkeling;

· Het voeren van coaching-, functionerings- ziekte en ontwikkelingsgesprekken met medewerkers zijn vertrouwd;

· Je bent gedreven om bij te dragen aan een samenleving waarin niemand eenzaam en radeloos sterft aan zelfmoord;

Functievereisten

Dit verwachten wij:

  • minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring;
  • HBO/WO opleiding richting psychologie, pedagogiek, verpleegkunde, social work
  • ervaring binnen de GGZ zorg 
  • bekend met bedrijfsvoering-, en zorgprocessen:
  • stevige persoonlijkheid en afgelopen 2 jaar vrij geweest van suïcidale klachten
  • resultaatgericht en ondernemend leiderschap;
  • professioneel optimisme;
  • helicopterview;
  • klantgerichtheid;
  • samenwerken met oog voor de mens;


Dit bieden wij:

· Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden op basis van 32-36 uur per week

· Inschaling conform de cao GGZ schaal 60: € 3.538,- tot € 4.717,- bruto per maand (gebaseerd op een fulltime aanstelling = 36 uur)

· Werktijden: dagdiensten en achterwachtdienst

· Een betrokken werkomgeving waar oog is voor elkaar

· Een employabilitybudget om jouw kennis en registraties up to date te houden

• Een eindejaarsuitkering (8.33%)

• Een solide pensioenregeling bij PFZW

Jouw sollicitatie

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen hetzelfde doel nastreeft? Wil jij meehelpen aan onze missie zero suïcide? Dan ligt jouw hart bij ons en komen wij graag met jou in contact. Reageer op deze vacature en laat jouw sollicitatie achter. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie.

Heb je vragen?
Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met Maryke Wolters- Geerdink,

Manager hulpverlening/ klinisch psycholoog en psychotherapeut of Menno Zwart, Teamleider Hulpverlening via het algemene nr. 020-3113 883.