Overslaan naar content

Project controller (24 – 36 uur) (m/v/x)

 • Amsterdam, Nederland
Finance

Functieomschrijving

Wat krijg je?

Arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Een salaris conform de cao GGZ (schaal 55): van € 3.616,- tot € 4.785,- (o.b.v. 36 uur p/w)

Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) en 100% vergoeding reiskosten wanneer je met het OV reist en/of een reiskostenvergoeding van 0,23 per km woonwerk wanneer je met de auto reist.

Balansregeling van € 500,- bruto (naar rato) per jaar: keuze om uit te laten betalen/in te zetten voor scholing naar keuze/aankoop van extra verlofuren.

Pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).

Flexibiliteit in thuiswerken / op ons kantoor in Amsterdam vlakbij station Holendrecht werken. We verwachten dat je tenminste 50% op kantoor werkt, in elk geval op dinsdag.

Wat is vereist?

Je hebt een warm hart en een koel hoofd.

Je bent in het bezit van een hbo-diploma in een relevante richting.

Je hebt minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring.

Je bent vindingrijk en oplossingsgericht. Je bent niet bang voor complexe vraagstukken en durft beslissingen te nemen.

Je werkt zelfstandig en kunt prioriteiten stellen, voor jezelf en het team.

Je hebt een sterk analytisch vermogen ten behoeve van het opstellen en analyseren van o.a. managementinformatie, de jaarrekening etc.

Je beschikt over uitstekende communicatie skills. Je maakt makkelijk contact met collega’s, je bent toegankelijk en geduldig.

Vereisten

Hoe ziet je agenda eruit?Wie zijn wij?

113 Zelfmoordpreventie streeft naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfdoding. Uit onderzoek weten we dat mensen vaak niet dood willen, maar geen andere uitweg meer zien. 113 is in 2009 opgericht om wel een andere uitweg te bieden door het onderwerp bespreekbaar te maken. 113 heeft een hulplijn; mensen met suïcidale gedachten kunnen dag en nacht anoniem bellen of chatten. Als nationale organisatie voor suïcidepreventie onderzoekt, ontwikkelt en implementeert 113, samen met vele andere organisaties, interventies en campagnes om het aantal zelfdodingen in Nederland omlaag te krijgen.


Werken op kantoor bij 113 betekent...

 • Fijne Amsterdamse werkplek waar veel wordt gelachen
 • Samen potje tafeltennissen, sjoelbakken of lunchen in het 113 café
 • Samenwerken in team van betrokken collega’s die elkaar écht zien
 • Aandacht voor persoonlijke veiligheid en gezondheid
 • Open cultuur gericht op vrijheid en zelfredzaamheid
 • Elke dag vers fruit

De functie

Je gaat aan de slag als Project controller voor het Programma Landelijke Agenda. Het doel van de Landelijke Agenda is om suïcidepreventie in verschillende domeinen op de kaart te zetten en activiteiten op dit gebied uit te breiden. Je verzorgt project control binnen het Programma Landelijke Agenda met € 5mln uitgaven per jaar en maakt financiële analyses en prognoses die je bespreekt met de projectleiders/programmaleider.

Naast jouw werkzaamheden als Project controller, ben jij de coördinator van onze financiële administratie. Daarbij ben je sterk analytisch, heb je een scherp oog voor zowel overzicht als detail en een probleemoplossend vermogen.

Hoe zien de taken eruit?

 • Je organiseert en prioriteert de werkzaamheden van de administratie. Daarbij signaleer je verbeteringsmogelijkheden en bespreekt deze met collega's;
 • Je bent constant bezig met het optimaliseren van het beleid op financieel administratief gebied zodat financiële processen efficiënt en effectief verlopen;
 • Je stelt rapportages en overzichten op zoals o.a. de jaarrekening, het jaarbudget, managementinformatie en de liquidatieprognoses.

De afdeling

Als Project controller/Coördinator Financiële Administratie bij 113 maak je onderdeel uit van het team Finance. Je werkt nauw samen met een team van twee financiële administratiemedewerkers en de Financial Controller en rapporteert aan de Manager Financiën en ICT. Er heerst een informele collegiale sfeer waar hard wordt gewerkt én gelachen. Het team adviseert bestuur, leidinggevenden, medewerkers en projectmanagers over financiële zaken. Je werkt nauw samen met de collega’s van de Landelijke Agenda Suïcidepreventie en neemt deel aan overleggen.Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?


Enthousiast geworden?

Dan komen wij graag met jou in contact! Jouw cv en motivatie kun je uploaden via onderstaande button. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op het kantoor van 113 in Amsterdam. Vragen over de functie kun je stellen aan Robert Ruperti, Financial Controller, r.ruperti@113.nl, tel 0644392546 of aan Maarten Adelmeijer, Manager Financiën en ICT, m.adelmeijer@113.nl, tel 0623537966.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan vooral contact op met onze recruiter Michelle: recruitment@113.nl.

Wij werken niet met een sluitingsdatum voor onze vacatures. De startdatum is zo spoedig mogelijk.


We geloven in de kracht van een inclusieve organisatiecultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom!


Voor het werken bij 113 is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Michelle Vos
Corporate recruiter

Michelle

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.616 - € 4.785
Finance

of