Opleidingsadviseur

Functieomschrijving

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor suïcidepreventie, met als missie een land waarin niemand eenzaam en radeloos zelfmoord pleegt.


113 Zelfmoordpreventie is niet alleen een onafhankelijke uitvoerder van anonieme 7x24 uurs telefonische-en online hulp en therapie, maar ook een aanjager van suïcidepreventie in de samenleving en in de (geestelijke) gezondheidszorg. Samen met onze partners zetten wij innovatieve programma’s op binnen en buiten de zorg, in gemeenschappen en in de media. Onze organisatie ontwikkelt en verspreidt trainingen voor hulpverleners en gatekeepers. 113 is een bevlogen, slagvaardige organisatie met korte lijnen, die gebruik maakt van moderne vormen van hulpverlening en samenwerking. Wil jij bijdragen aan de missie van 113? Dan is deze functie misschien iets voor jou! We zoeken per direct een: 


OPLEIDINGSADVISEUR
32-36 uur per week


De functie
Als opleidingsadviseur draag je als meewerkend voorman/-vrouw zowel strategisch als tactisch bij aan de ontwikkeling en uitvoering van een toekomstbestendig opleidingsaanbod van 113 Academy.

 • Je maakt deel uit van het team van kwartiermakers, met als directe collega’s voor de Academy 2 adviseurs academy, 2 coördinatoren academy en een allround medewerker.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze (online) leerinterventies en monitort evaluatierapporten en initieert (en leidt) waar nodig verbeterprojecten. Je werkt daarin nauw samen met onze externe partner die de exploitaties van bepaalde trainingen verzorgt.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het (didactisch en inhoudelijk) bij- en nascholingsprogramma van trainers en sprekers.
 • Je zorgt voor goede relaties met partners. Collega’s, sprekers en trainers weten jou goed te vinden als opleidingskundig sparringpartner.


Wie ben jij?

 • Je ondersteunt onze missie voor de volle 100%
 • Je hebt ruim ervaring met projectmanagement in het opzetten en begeleiden van opleidings(trajecten) en ervaring met train-de-trainer en maatwerk programma’s.
 • Je hebt oog voor externe ontwikkelingen en kunt deze vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je bent in staat om je keuzes (wetenschappelijk) te onderbouwen.
 • Je neemt graag het voortouw en hebt de kwaliteiten om je collega’s te inspireren jouw expertise over te brengen en zo nodig aan te spreken, zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Je vindt het leuk en belangrijk om teamleden te coachen, ondersteunen en te helpen ontwikkelen.


Dit verwachten wij:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in onderwijs-/opleidingskunde/learning & development
 • Je hebt minstens 5 jaar aantoonbare werkervaring als opleidingsadviseur/-ontwikkelaar

Functievereisten

Wat bieden wij?

 • Een fijne en open werkplek waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken.
 • Een uitdagende functie in een zeer dynamische omgeving, waar verandering meer en meer de norm wordt in plaats van de uitzondering. Jouw ideeën voor verbeteringen worden niet alleen op prijs gesteld; ze worden van je verwacht.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, op basis van 32-36 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en aansluiting bij het pensioenfonds PFZW.
 • Een salaris volgens de cao GGZ schaal 60, van € 3.026,- tot €4.717,- (op basis van 36 uur per week)
 • En een werkplek in Amsterdam die goed bereikbaar is met het OV (maar i.v.m. de coronamaatregelen werken wij ook vanuit huis. We verwachten dat je in de toekomst minimaal een keer per week op kantoor zult werken).


Solliciteren

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen hetzelfde doel nastreeft? Ligt jouw hart misschien bij ons? Dan komen wij graag met jou in contact.

Jouw cv en motivatie kun je uploaden via onderstaande button. De gesprekken vinden plaats via TEAMS/op LOCATIE 113, we vragen je vriendelijk hier rekening mee te houden. De startdatum is z.s.m.


Heb je vragen over de functie? Neem contact op met Sabine Jaken, Opleidingsadviseur Academy a.i, telefoon 06-52056951. Heb vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan vooral contact op met een van onze recruiters en stuur een mail naar recruitment@113.nl We maken graag kennis met je!


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Oprechte interesse des te meer.