Online Therapeut (WO) (24-32 uur)

Functieomschrijving

Werken bij 113 is verre van een doorsnee baan. En daar ben jij ook niet naar op zoek. Je streeft met ons naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos overlijdt door zelfmoord. Jij wilt van betekenis zijn en je gelooft dat 'hoop doet leven'. Jouw persoonlijke ambitie is om het leven van hulpvragers veiliger en minder uitzichtloos te maken. Samen zorgen we ervoor dat mensen met zelfmoordgedachten op ons kunnen blijven rekenen door 24/7 telefonisch bereikbaar te zijn en online door adequate hulp te bieden.


Wat ga je doen?

Als Online Therapeut bij 113 ga je werken vanuit ons kantoor in Amsterdam. Samen met enkele van jouw directe collega’s, behandel je hulpvragers met de door ons aangeboden chat en bel therapie. Daarnaast voer je gesprekken met hulpvragers in onze hulplijn en begeleid je stagiairs. Omdat wij een klein en redelijk jong bedrijf zijn is er ook genoeg mogelijkheden om je ondernemer- en eigenaarschap op de proef te stellen! Een brede en afwisselende functie met diepgang dus.

Je biedt een luisterend oor voor hulpvragers en via Motiverende Gespreksvoering ga je het gesprek aan en zorgt ervoor dat de hulpvrager veilig zijn tijd doorkomt. Daarna word je ingewerkt op het therapie-aanbod van 113 en ga je zelfstandig zowel online als telefonisch therapieën geven aan onze cliënten. Uiteraard doe je dit niet alleen, je krijgt hiervoor inhoudelijke intervisie van een GZ-psycholoog. Weet je dat wij gebruik maken van Cognitieve Gedragstherapie bij Suïcidaliteit en dat wij hierin vooruitstrevend zijn?

Bij 113 krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen in bijvoorbeeld motiverende gespreksvoering en CGT-SP. Wij worden er blij van als je mee komt denken aan de inhoudelijke en kwalitatieve ontwikkeling van onze behandelmethodieken en nieuwe vormen van online zorg. Een mooie uitdaging waarin je écht mag laten zien wat jij in je mars hebt!

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Een fijn mens met een warm hart en een koel hoofd: ons motto;
  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding (klinische) Psychologie of Pedagogiek en werkervaring in de acute psychiatrie of met de doelgroep is een pre;
  • Met chatten en bellen voel jij je als een vis in het water;
  • Empathisch met een professionele afstand is jou op het lijf geschreven;
  • Vrienden noemen jou integer, verantwoordelijk en sociaal;
  • Als je ook nog beschikt over reflectief en probleemoplossend vermogen met een ondernemende instelling pas jij helemaal bij 113!


Wat bieden wij?

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract;
  • Een marktconform salaris conform de cao GGZ tussen € 2.607 tot € 4.218 (o.b.v. fulltime) exclusief de ORT die je ontvangt wanneer je buiten kantoortijden werkt;
  • Een open en fijne werksfeer, collega’s die op elkaar letten en een tafelvoetbaltoernooi;
  • Ruimte voor scholing, opleiding en nieuwe ideeën zodat we elke dag een beetje beter worden!


En hoe nu verder?

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen hetzelfde doel nastreeft? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat hieronder jouw CV en motivatiebrief achter. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie. Wij werken niet met een sluitingsdatum voor onze vacatures maar streven ernaar binnen een week reactie te geven op jouw sollicitatie.


Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Joyce de Jong (niet werkzaam op woensdag), bereikbaar via ons algemene nummer: 020 - 3113883.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, oprechte interesse des te meer.