Manager Hulpverlening (klinisch psycholoog/psychiater)

Functieomschrijving

113 Zelfmoordpreventie streeft naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos overlijdt door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks honderden suïcides meer kunnen worden voorkómen wanneer zelfmoord beter bespreekbaar is en de zorg moderner en menselijker wordt georganiseerd. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen 24x7 en anoniem een beroep doen op ons online hulpaanbod met crisishulplijnen, online therapie en zelfhulpmodule. Dit aanbod wordt gerealiseerd door bevlogen professionals, stagiairs en vrijwilligers.


Wil jij meewerken aan de innovatie van onze dienstverlening, de realisatie van onze missie en de positionering van 113? We zoeken ter vervanging op korte termijn een:

                                                 Manager Hulpverlening (klinisch psycholoog/psychiater)

                                                                                  (28-32 uur per week)


De functie

Je komt te werken in een gedreven en dynamische 24-uurs omgeving waar samenwerken met interne en externe stakeholders van essentieel belang is voor een optimale dienst-verlening. Jaarlijks doen 92.200 mensen een beroep op de crisishulp van 113, worden 12.500 behandelsessies gevolgd en worden duizenden mensen getraind. Je kent en leeft onze "stip aan de horizon". Je draagt onze visie naar onze belangrijkste ketenpartners uit. Je houd je bezig met zorginnovatie en richt je op de vakinhoudelijke kant van de bedrijfsvoering (de ontwikkeling van het Next Level Behandelplatvorm en Het Levend Lab). Je bent het gezicht en aanspreekpunt van Hulpverlening en voor externe partijen (o.a. pers, GGZ -instellingen). Je geeft hiërarchisch leiding aan 2 teamleiders en indirect aan de overige 48 medewerkers van de afdeling en circa 65 vrijwilligers en 50 stagiaires.


Wie ben jij?

 • Je hebt een warm hart en een koel hoofd
 • Je wilt je vaardigheden als manager verder ontwikkelen
 • Je bent een netwerker pur sang en kunt de organisatie naar buiten representeren
 • Je bent proactief, je speelt in op ontwikkelingen in de GGZ en het onderzoek om hierop een passend antwoord te geven
 • Je bent een teamplayer met helicopterview
 • Je hebt een antenne voor interne en externe verhoudingen, eisen vanuit de overheden de GGZ-sector en weet de verbinding te leggen
 • Je bent open, direct, toegankelijk en betrokken
 • Je hebt zelfreflectie en bent in staat je keuzes te onderbouwen

Vereisten

Dit verwachten wij:

 • Je bent een geregistreerd klinisch psycholoog of psychiater (BIG registratie)
 • Je hebt aantoonbare affiniteit de managementrol en bent bereid je daarin verder te ontwikkelen (bijv. via coaching of opleiding)
 • Je bent in staat om ontwikkelingen binnen de GGZ te vertalen naar strategisch beleid en projecten zowel intern as extern
 • Je hebt affiniteit met automatisering en moderne communicatiemiddelen
 • Je hebt affiniteit met e-mental health
 • Je bent in staat om de organisatie te vertegenwoordigen op verschillende terreinen

Dit bieden wij:

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, met korte lijnen en de ambitie heeft om koploper te blijven op het gebied van e-mental health voor mensen met ernstige en acute problemen.

 • een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met het vooruitzicht op een vaste aanstelling
 • inschaling conform de cao-GGZ afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring
 • Een betrokken werkomgeving waar oog is voor elkaar
 • Een scholingsbudget om jouw ontwikkelingsplan om kennis en registraties up to date te houden te realiseren. Daarnaast is er de mogelijkheid tot direct cliëntcontact (digitaal en telefonisch) en de bereidheid om gezamenlijk te zoeken naar een oplossing voor de noodzakelijke face-to-face contacten.

Jouw sollicitatie

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen hetzelfde doel nastreeft? Wil jij meehelpen aan onze “zero suicide”-missie? Dan ligt jouw hart bij ons en komen wij graag met jou in contact. Reageer op deze vacature en laat jouw sollicitatie achter. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie.


Je kunt uiterlijk tot 15 maart 2020 solliciteren via onze site www.werkenbij113.nl

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van maart 2020.

 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met onze corporate recruiter Romy ter Haak via ons algemene nummer: 020-3113883.