Klusjesman/ -vrouw (vrijwilliger)

Omschrijving

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks suïcides kunnen worden voorkómen als zelfmoord beter bespreekbaar wordt en de kennis rondom suïcidaliteit toeneemt. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder!


De functie

113 Zelfmoordpreventie heeft haar kantoor in het prachtige AHTC gebouw vlakbij het AMC in Amsterdam. We zijn een snel groeiende organisatie en komen eigenlijk voortdurend handen tekort. Naast de ongeveer 100 medewerkers en 40 stagiaires zijn er ruim 80 vrijwilligers actief voor 113. De meeste van onze vrijwilligers werken in de crisislijn waarmee mensen met zelfmoordgedachten 24/7 contact kunnen opnemen.

 

Voor het klein onderhoud van het gebouw zoeken we een vrijwilliger die ons één dag in de week kan ondersteunen. Denk aan het ophangen van een televisiescherm, het plaatsen van nieuwe bureaus, het repareren van een kapotte stoel of het schilderen van een wandje. We zijn op zoek naar een ervaren klusser met twee rechter handen. 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een warm hart en een koel hoofd
  • Je hebt enig technisch inzicht
  • Je bent handig met gereedschap
  • Je bent één dag in de week beschikbaar

Dit bieden wij:

  • Een prettige werkomgeving met leuke collega's
  • Veel vrijheid om je eigen werk in te delen
  • Een helpende hand waar nodig
  • Ruimte voor creativiteit en eigen initiatief

Jouw sollicitatie 

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen hetzelfde doel nastreeft? Onze missie is zero suïcide! Ligt jouw hart misschien bij ons? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur ons jouw CV en motivatiebrief. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie. Wij werken niet met een sluitingsdatum maar streven ernaar binnen een week reactie te geven op jouw sollicitatie.


Heb je vragen? 

Bel, mail of app gerust voor informatie of een oriënterend gesprek. Wil je meer weten over de functie neem dan gerust contact op met Maarten Hoogstadt, Technisch IT Beheerder: 020 3113883

 

Mail: m.hoogstadt@113.nl       

Algemene nummer 020-311 38 83