GZ-psycholoog

Omschrijving

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks suïcides kunnen worden voorkómen als zelfmoord beter bespreekbaar wordt en de kennis rondom suïcidaliteit toeneemt. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder!


De functie

Als GZ-psycholoog bij 113 ga je werken vanuit ons kantoor in Amsterdam. Samen met jouw directe collega’s Judith, Judith (ja we hebben er twee), Sander en Anjo ben je verantwoordelijk voor de hulpverlening binnen 113. Naast leuke collega’s kunnen wij je ook uitdagende werkzaamheden bieden. Zo kun je bij ons als GZ-psycholoog leiding geven aan onze hulpverleners in de crisislijn, stagiairs begeleiden in hun persoonlijke groei en therapieën geven aan onze hulpvragers. Wij hebben jou hard nodig om trainingen te geven aan ons groeiende aantal nieuwe medewerkers en vrijwilligers, lezingen te geven op conferenties en beurzen te bezoeken die relevant zijn voor ons werkveld. Ook kun je bijvoorbeeld de kar gaan trekken in het opzetten van onze second opinion poli die wij onlangs gelanceerd hebben. Of misschien zou je wel liever een rol willen spelen in het verder vormgeven van de samenwerking met onze collega’s in Suriname. Ook het meedenken in de doorontwikkeling van onze evidence based CGT-behandeling kan behoren tot jouw takenpakket. 

Tevens zijn wij ons rap aan het ontwikkelen als expertisecentrum en werken om die reden nauw samen met ons onderzoeksteam. Doordat jij dicht bij het vuur zit kun jij de onderzoeksvragen mede vormgeven. Onze kortcyclische onderzoeken worden door het ministerie van VWS gebruikt als leidraad om te sturen in het zelfmoordbeleid van onze overheid. En maak je je ongerust over het behoud van jouw BIG-registratie? Wij werken samen met een GGZ-instelling zodat je deze kunt behouden.

Bij 113 ben je bezig met het uitzetten van lijnen in combinatie met minder administratieve rompslomp. Wij bieden jou de vrijheid om jouw eigen agenda in te plannen en proactief meewerken in de suïcidepreventie.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een warm hart en een koel hoofd
 • Je beschikt over affiniteit met de acute- / crisispsychiatrie
 • Je beschikt over een BIG-registratie als GZ-psycholoog
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen en een ondernemende instelling
 • Je bent gedreven om jouw expertise over te brengen binnen en buiten de organisatie
 • Je bent of wordt een behandelaar met affiniteit met de online GGZ van de toekomst

Dit bieden wij

 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden op basis van 24-32 uur per week
 • Mogelijkheid tot vast contract
 • Een marktconform salaris conform de cao GGZ (schaal 65): €3.266 tot €5.126
 • Een betrokken werkomgeving waar oog is voor elkaar
 • Een fijne en open werkplek binnen een snel veranderende en groeiende organisatie waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken

Aanvullende informatie

In eerste instantie bieden we een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met een marktconforme beloning conform schaal 65 van de cao ggz (€ 3.215 - € 5.046 bruto per maand bij 36 uur per week), afhankelijk van opleiding en ervaring. Een combinatie van de functie met een wetenschappelijk (promotie) traject of deelname aan landelijke beleidsprojecten kan worden besproken.

 

Sollicitatieprocedure

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen strijdt voor hetzelfde doel? Onze missie is zero suicide! Ligt jouw hart misschien bij ons? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat hieronder jouw CV en motivatie achter. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie. Wij streven ernaar om binnen een week jouw sollicitatie in behandeling te nemen.

 

Heb je vragen?

Bel, mail of app gerust voor informatie over de functie of de mogelijkheden met betrekking tot een oriënterend gesprek. 

 

Wil je meer weten over de functie contact dan Judith de Heus, Manager crisislijn: 06 246 676 73.

 

Voor overige vragen neem gerust contact op met onze recruiter, Mark van der Tol

Telefoon: 06 80151762
of via ons algemene nummer: 020 3113883