GZ-Psycholoog / Orthopedagoog - generalist (BIG) (24-32 uur) (m/v/x)

Functieomschrijving

Wat krijg je?
 • Arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op verlenging
 • Salaris conform cao GGZ schaal 64/65: €4.027,- tot €6.141,- o.b.v. 36 uur
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • 100% vergoeding reiskosten
 • Persoonlijk ontwikkelbudget (€600 o.b.v. fulltime) én balansregeling (€500 o.b.v. fulltime)
 • Solide pensioenregeling bij PFZW

Wat is vereist?
 • Je beschikt over een BIG-registratie
 • Ongeveer drie jaar werkervaring als GZ-psycholoog/Orthopedagoog - generalist
 • Bij voorkeur geregistreerd als cognitief gedragstherapeut (VGCT)
 • Affiniteit met het voeren van gesprekken in crisissituaties 
 • Ervaring met motiverende gespreksvoering en persoonlijkheidsproblematiek zijn een pré

Functievereisten

Hoe ziet je agenda er uit?


Wie zijn wij?

113 Zelfmoordpreventie streeft naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfdoding. Uit onderzoek weten we dat mensen vaak niet dood willen, maar geen andere uitweg meer zien. 113 is in 2009 opgericht om wel een andere uitweg te bieden door het onderwerp bespreekbaar te maken. 113 heeft een hulplijn; mensen met suïcidale gedachten kunnen dag en nacht anoniem bellen of chatten. Als nationale organisatie voor suïcidepreventie onderzoekt, ontwikkelt en implementeert 113, samen met vele andere organisaties, interventies en campagnes om het aantal zelfdodingen in Nederland omlaag te krijgen.

In de veertien jaar dat onze organisatie bestaat, hebben we taboes rondom zelfdoding helpen verminderen en zowel de zorgsector als overheidsinstanties, gemeentes, scholen, families, naasten en uiteraard de hulpvragers hierover geïnformeerd en ondersteund. We zijn trots op wat we hebben bereikt in ons relatief korte bestaan, maar we zijn er nog niet. Jouw hulp als zorgprofessional is keihard nodig. Daarom zoeken we ter aanvulling van het team een GZ-psycholoog/Orthopedagoog.

Werken op kantoor bij 113 betekent...

 • Fijne Amsterdamse werkplek waar veel wordt gelachen
 • Samen potje tafeltennissen, sjoelbakken of lunchen in het 113 café
 • Samenwerken in team van betrokken collega’s die elkaar écht zien
 • Aandacht voor persoonlijke veiligheid en gezondheid
 • Open cultuur gericht op vrijheid en zelfredzaamheid
 • Elke dag vers fruit

GZ-Psycholoog bij 113 Zelfmoordpreventie

Als GZ-psycholoog/ Orthopedagoog generalist bij 113 ga je werken op de afdeling Hulpverlening. Samen met jouw collega GZ-psychologen Manon, Mirjam en Wilco, onder leiding van klinisch psycholoog en manager, Maryke, draag je zorg voor de kwaliteit van de hulpverlening binnen onze organisatie. Sterker nog, jullie tillen onze hulpverlening naar een hoger plan en nemen andere hulpverleners daarin mee.

Naast leuke en betrokken collega’s bieden wij je uitdagende werkzaamheden: je bent niet alleen verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van onze hulpverleners, stagiaires en vrijwilligers, maar gaat bijvoorbeeld ook projecten leiden rondom specifieke doelgroepen, draagt bij aan het (door-)ontwikkelen van onze behandelprotocollen voor online therapie en treedt op als achterwacht voor onze hulplijnmedewerkers. Ook werk je mee aan het vergroten en verspreiden van onze deskundigheid op het gebied van suïcidaliteit en suïcidepreventie. Zo bouw je mee aan 113 als expertisecentrum, waarbij je nauw samenwerkt met onze andere afdelingen. 
Bij 113 zoeken wij professionals die een moeilijk gesprek niet uit de weg gaan en zich inhoudelijk bezig willen houden met het verbeteren van de hulp aan mensen die het hard nodig hebben, op het moment dat ze het het hardst nodig hebben. Zonder afgeremd te worden door onnodige administratieve bijkomstigheden zet je je proactief in om suïcidepreventie in Nederland nog beter op de kaart te zetten en je cliënten te begeleiden naar kwalitatief goede hulp.


Jouw ontwikkeling staat voorop

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jij je wilt en kunt blijven ontwikkelen. Daar bieden we je veel mogelijkheden voor. Door samenwerking in projecten met de andere afdelingen van 113 (Onderzoek, Landelijke Agenda, MarCom, Academy) en met externe partijen of het trainen en opleiden van zorgprofessionals in suïcidepreventie.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

Heb je nog vragen?

Neem dan vooral contact op met onze recruiter Michelle. Ze maakt graag kennis met je!


We geloven in de kracht van een inclusieve organisatiecultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom!Michelle 
Corporate Recruiter

Michelle

recruitment@113.nl
020-240 74 16