GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten gezocht! (20-36 uur p/w)

Functieomschrijving

Klaar voor een baan met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden?

113 zelfmoordpreventie zoekt GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten 


Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Wij zijn ervan overtuigd dat er jaarlijks suïcides voorkomen kunnen worden als zelfmoord beter bespreekbaar wordt en de kennis rondom suïcidaliteit toeneemt.

In de tien jaar dat onze organisatie bestaat, hebben we het met ons team voor elkaar gebokst om taboes rondom zelfmoord te verminderen en zowel de zorgsector als overheidsinstanties, gemeentes, scholen, familie, naasten en uiteraard de hulpvragers te informeren en ondersteunen. Zo hebben we een online training suïcidepreventie ontwikkeld en in 2016 het Suïcidepreventie Actienetwerk (Supranet) in het leven geroepen: een alsmaar groeiende, intensieve samenwerking tussen Nederlandse regio’s die als sociaal-maatschappelijke communities de handen ineen slaan. 


Daar zijn we ongelofelijk trots op. Echter we zijn er nog niet. Jouw hulp als zorgprofessional is keihard nodig. Daarom zoeken we ter uitbreiding van ons team Hulpverlening: 


  • GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten (20-36 uur p/w)


Ben jij op zoek naar een baan waarin je alle vrijheid hebt?

Lees dan snel verder, want dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij 113 Zelfmoordpreventie kun jij namelijk je vak uitoefenen zonder al die administratieve rompslomp waar je nu als professional in de zorgsector zo vaak tegenaan loopt. Dat werkt een stuk lekkerder. Bovendien kun je je eigen agenda inplannen en hebben we er alle vertrouwen in dat je proactief genoeg bent om zelf de lijnen uit te zetten om suïcidepreventie in Nederland nog beter op de kaart te zetten.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daar bieden we je alle mogelijkheden voor. In samenspraak met ons management en jouw collega’s kun je ervoor kiezen om een traject te volgen richting de beleids- of managementkant. Of wil jij juist meer de diepte in op het gebied van de inhoud en/of coaching? Dat is allemaal mogelijk.

Dit wordt jouw functie 

Als senior in het team hulpverlening bij 113 ga je werken vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. Samen met jouw directe collega’s Wilco, Ellen en Anjo draag je zorg voor de kwaliteit van de hulpverlening binnen onze organisatie. Sterker nog, jullie tillen onze hulpverlening naar een hoger plan en nemen andere hulpverleners daarin mee.

Naast leuke en betrokken collega’s bieden wij je uitdagende werkzaamheden: je gaat bijvoorbeeld projecten leiden rondom leeftijdsgroepen, denkt mee over het ontwikkelen van een nieuw behandelprotocol voor online therapie en geeft online therapie aan onze hulpvragers. Ook houd je je bezig met het inhoudelijk begeleiden en opleiden van onze hulpverleners, vrijwilligers en stagiairs. Zo bouw je mee aan 113 als expertisecentrum, waarbij je nauw samenwerkt met ons team Onderzoek.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een warm hart en een koel hoofd
  • Je beschikt over een BIG-registratie voor één van de bovengenoemde functies
  • Je hebt affiniteit met het voeren van gesprekken in crisissituaties
  • Je bent een organisatietalent en hebt uitstekende gesprekstechnieken in huis
  • Je bent goed in het stellen van doelen en prioriteiten 
  • Je neemt graag het voortouw en hebt de kwaliteiten om je collega’s te inspireren en zo nodig aan te spreken
  • Je bent gedreven om jouw expertise over te brengen, zowel binnen als buiten de organisatie
  • Ervaring met motiverende gespreksvoering en persoonlijkheidsproblematiek zijn een pré 

Dit bieden wij 

• Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste aanstelling

• Een marktconform salaris conform de CAO GGZ passend bij jouw functie

• 100% vergoeding van reiskosten

• Een betrokken werkomgeving waar oog is voor elkaar

• Een fijne, open werkplek in een snel veranderende, groeiende organisatie waarbij je alle vrijheid krijgt om mee te denken

• Ondersteuning bij het realiseren van mogelijkheden voor het behoud van jouw BIG-registratie


Klinkt deze baan je als muziek in de oren

Dan horen we graag van je! In een open gesprek gaan we kijken of we een match zijn en gaan we ons samen oriënteren op jouw mogelijkheden en ontwikkelingswensen bij 113 zelfmoordpreventie.
Je kunt ons vandaag nog bellen voor een afspraak of hieronder jouw CV en motivatie achterlaten. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie. Wij streven er vervolgens naar om je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een gesprek. Vanwege de Corona-maatregelen kan dit zijn via een beeldverbinding.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie, neem dan gerust contact op met één van onze teamleiders. 

Je kunt ze bereiken via ons algemene nummer: 020 311 38 83.