Adviseur Academy (32-36 uur per week)

Functieomschrijving

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor suïcidepreventie, met als missie een land waarin niemand eenzaam en radeloos zelfmoord pleegt.


113 Zelfmoordpreventie is niet alleen een onafhankelijke uitvoerder van anonieme 7x24 uurs telefonische-en online hulp en therapie, maar ook een aanjager van suïcidepreventie in de samenleving en in de (geestelijke) gezondheidszorg. Samen met onze partners zetten wij innovatieve programma’s op binnen en buiten de zorg, in gemeenschappen en in de media. Onze organisatie ontwikkelt en verspreidt trainingen voor hulpverleners en gatekeepers. We werken daarin samen met een pool van externe trainers.

113 Zelfmoordpreventie is een bevlogen, slagvaardige organisatie met korte lijnen, die gebruik maakt van moderne vormen van hulpverlening en samenwerking. Wil jij bijdragen aan onze missie? Dan is deze functie misschien iets voor jou! We zoeken per direct een: 


Adviseur Academy
32-36 uur per week


De functie
Als Adviseur Academy maak je onderdeel uit van een groter team van 15 collega’s dat verantwoordelijk is voor het versterken van suïcidepreventie in allerlei organisaties in het hele land. Het opleiden van professionals in het omgaan met mensen met suïcidale gedachten is een cruciaal onderdeel van suïcidepreventie. 113 Zelfmoordpreventie ontwikkelt voorlichting, workshops en trainingen die samen met een externe partner worden gegeven. Daarnaast adviseren wij organisaties die eigen personeel willen opleiden.

Met 5 naaste collega’s ben je verantwoordelijk voor de acquisitie, advisering, ontwikkeling en (deels) uitvoering van het gehele opleidingsaanbod van 113. Je bespreekt scholingsaanvragen met klanten en onderhoudt het contact. Je brengt potentieel interessante organisaties in kaart en neemt contact op. Je informeert en adviseert opdrachtgevers en begeleid hen projectmatig naar duurzame leeroplossingen. Je levert daarbij maatwerk en zorgt dat organisaties goed toegerust zijn dit te borgen in hun eigen organisatie.


Wie ben je?

 • Je ondersteunt onze missie voor de volle 100%.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met opleiden en trainen in de GGZ en/of preventie van psychosociale problematiek.
 • Je bent communicatief vaardig en representatief.
 • Je bent zelfstandig, werkt projectmatig en beschikt over een ondernemende instelling.
 • Je bent analytisch en in staat klantwensen te vertalen naar een passend advies.
 • Je legt korte lijnen met collega’s van andere afdelingen binnen 113.


Dit verwachten wij:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in de trainings- en opleidingswereld, bij voorkeur vanuit de sociaal-economische -of de zorgsector.

Functievereisten

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een zeer dynamische omgeving, waar verandering meer en meer de norm wordt in plaats van de uitzondering. Jouw ideeën voor verbeteringen worden niet alleen op prijs gesteld; ze worden van je verwacht!
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, op basis van 32-36 uur per week, met kans op verlenging.
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en aansluiting bij het pensioenfonds PFZW.
 • Een salaris volgens de cao GGZ schaal 55, € 3.245 tot maximaal € 4.295 en per 1 juli 2022 € 3.310 tot maximaal € 4,381 (op basis van 36 uur per week).
 • En een werkplek in Amsterdam die goed bereikbaar is met het OV. Wij werken hybride, dinsdag is onze vaste kantoordag en overige dagen zijn meestal vanuit huis.


Solliciteren

Wil je werken in een jonge, dynamische en informele organisatie waar iedereen hetzelfde doel nastreeft? Ligt jouw hart misschien bij ons? Dan komen wij graag met jou in contact.

Jouw cv en motivatie kun je uploaden via onderstaande button. De gesprekken vinden plaats via TEAMS of op LOCATIE 113, we vragen je vriendelijk hier rekening mee te houden. De startdatum is z.s.m.


Heb je vragen over de functie? Neem contact op met Elisa Remmers, Adviseur Academy , telefoon 06-38361118. Heb vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan vooral contact op met een van onze recruiters en stuur een mail naar recruitment@113.nl We maken graag kennis met je!


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Oprechte interesse des te meer.